info@hr-face.hu +36 22 514 127

A HR-Face idén is megkapta a tripla A minősítést

A HR-Face Kft ismét megkapta a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát, mely azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil.

A Dun & Bradstreet Platinum Excellence Tanúsítványára (AAA), melyet Európában is elismernek, a Magyarországon működő cégek csupán 1,4 %-a jogosult, mely azt bizonyítja, hogy a minősítéssel rendelkező cégek Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak kivételes teljesítmény és működés jellemzi őket.

A minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történt, hiszen arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A minősítés újbóli megítélése nemcsak a HR-Face Kft jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén kijelenthetjük, hogy cégünk a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.